http://www.indirdik.com/adeal/22492
Günün Fırsatı

1 Eylül 2007 Cumartesi

MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜMÜZ



Kaynımın ve eltimin diyeceğim ama hiç de sevmem bu elti kelimesini o zaten eltim değil ilkokul 1. sınıftan beri yani 7 yaşımdan beri benim arkadaşım hep de öyle kalacak.Kaynım ve arkadaşımın bir tanecik oğulları Yağız'ın sünnet düğünüydü dün gece.Günlerdir hatta 2 buçuk aydır bu geceyi bekliyorduk.

Öncesinde makyaj ve biraz bakım için günler öncesinden kuaför arayışına geçildi .Nihayet adının çok duyulduğu hep ünlülerin şu anda da sevgili Bülent Ersoy , Asena ve pek çok sanatçıların , mankenlerin makyözlüğünü yapan GÜL AKSOY KUAFÖR den randevu alarak oraya gitmeye karar verdik.Bizi kuaförün kapısında sıcak insanlar karşıladı. Gül hanımla ve onun inanılmaz sıcakkanlı , hoş sohbet annesi Melike ablayla tanıştık .Sağolsunlar hem profesyonelce bu işi yapıp bu kadar ünlüyle çalışıp hem de bu kadar mütevazi olmak çok sık karşılaşılamayacak bir durum olsa gerek.

Sakın böyle bir yerin fiyatı oldukça pahalıdır diye düşünmeyin inanın fiyat konusunda da bir o kadar mütevaziler. Takma kirpikle birlikte Gül Aksoy hanım efendinin elinden çıkma profesyonel makyaj sadece 25 lira .Çocuk saçı 5 lira , , kaş aldırma 5 lira , saç kesim 10 , fön 5 lira , topuz 15 lira gibi neredeyse mahalle arası kuaförlerle aynı ücrette ama sonuç oldukça kaliteli.Buradan muhteşem düğün gecemize bizi hazırlayan Gül Aksoy 'a ve onun şeker mi şeker annesi Melike ablaya ve diğer güler yüzlü tüm çalışanlarına tekrar tekrar teşekkür edip ellerinize sağlık diyorum .

Arkadaşlar henüz internet sitesi olmayan daha doğrusu reklama hiç ihtiyaçları olmadığı için böyle bir şeye gerek bile duymayan , kendini evinde gibi sıcak hissettirip bir yandan da sizi güzelleştirip yenileyen bu mekanın adresini vermeden de geçemeyeceğim :

GÜL AKSOY BAYAN KUAFÖRÜ

Ulubatlı Hasan cad. No:44 Aksoy Apt. B. Evler / İstanbul

Tel:0212 555 56 24
Önceden telefon ile randevu alınız çünkü Gül hanım sürekli televizyon kanallarında sanatçılarla çalıştığı için başka türlü onu bulmak imkansız diyebilirim .

Arkadaşlar düğünümüz tek kelime ile muhteşem görkemli bir düğün oldu .Beni en çok etkileyen kuzenimiz Yağız 'ın sünnet tahtıyla ard arda patlayan volkanlar eşliğinde omuzlarda dolaştırılması ve ardından atılan havai fişek gösterisi oldu. Benim için hem gurur verici hem de duygusal anlar yaşadığım bir andı. Sünnet mekanı da oldukça şık bir kır düğünü mekanıydı. Zeytin burnunda Sur Restorant ; ben kendi adıma ve Zehra adına bizimle son ana kadar ilgilenip isteklerimizi anında yerine getiren başta Fethiye hanıma, çaldığı güzel müziklerle Burkay beye , sürekli misafirlere ve kendime soğuk su istememden bıkan servis yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ederiz...

Çocukları eğlendiren palyaço benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi palyaço olmalı ki (nerden anladım ) benim çocuklarım düğün boyunca hiç yanıma uğramadılar peşimden anne anne diye hiç koşmadılar diyebilirim .O gece benim yerime sürekli palyaçonun peşinden koştular. Yani anlatmayla bitmeyecek kadar güzel bir geceydi arkadaşlar...

Canım arkadaşım Zehra'ya ve kaynım İbrahim'e tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyor Yağız 'ın hep beraber damatlığını da görürüz inşallah diye umuyorum . Eee tabi ki darısı benim oğluma ve sünnet olmamış tüm küçük erkeklere ...

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun sünnetiniz .Çok imrendim benimde oğlum var 5 yaşında bakalım ne olacak darısı benim oğlumun da başına.

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Yağızın sünnet düğünü pek güzel geçmiş :)) Darısı önce senin mavi gözlüne sonra da benim oğluşuma olsun.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Darısı başımızaaa inşallahhhh !!!
Hayırlı olsun canım..

Adsız dedi ki...

Hayirli olsun canim,Allah damatligini da göstersin insallah.Kuaföre gelince;annemlere yakin sayilir,adresi alayimda seneye belki lazim olur,aklimda bulunsun...Görüsmek üzere canim.

NiNo dedi ki...

canim hayirli olsun sunet dugununuz saglikli uzun omurler dilerim koca adama darisi basimiza artik :D harika goruntuler

Adsız dedi ki...

Konu ile alakasız bir yere yorum yazdım ancak kemoterapi tedavisi gören bu arkadaşa lütfen destek verelim


http://www.edasuner.com/cerrahpasa-hastanesine-devincigim-araciligi-ile-tam-destek/

Adsız dedi ki...

Yanınızda olmayı çok istedim ama kısmet.Eminim harika olmuştur.Şevval için anasının kızı dicem başkada bişey demicem =)Darısı oğlunun başana.
Ne denir damatlıklarınıda görmek nasip olur inşallah.
www.lezzetavcisi.net

serinmavi dedi ki...

Hayırlı olsun,darısı damatlığına diyelim ...Sen de Bahçelievler'de yaşıyorsun sanırım.Orada doğdum ve 32 sene yaşadım şimdi biraz uzağındayım ama çok seviyorum orayı....Selamlar....

Adsız dedi ki...

merhaba;

canımcım canlarının sünnet düğünleri hayırlı olsun

düğünlerinde de yazışmak dileğiyle

sevgiler

hayatkazanbenkepce dedi ki...

Sevgili Hatice ,Burcu, Burçin, Senem ,Nino , Nİhal , Oya ve Esra yorumunuz ve ziyaretiniz için çok teşekkürler ederim. Bu güzel dileklerinize tüm kalbimle katılıyorum.
Hepinize sevgiler....

Leziz Sofralar dedi ki...

Sünnetiniz hayirli ugurlu olsun Allah askerligini ve dügününüde görmeyi nasip etsin sizlere sevgiler...

Adsız dedi ki...

arkadaşım bu güzel geceyi unutmak mümkün deil doğrusu. herşey dört dörtlük ve muhteşemdi iyiki yanınızdaydım..ben çok beyendim ve bizim bücürükler için hayaller kurmaya devam ettim ..yağızcığımı ve zehrayı bir kez daha tebrik edip allah damatlığınıda göstersin inşallah diyorum..ve darısı bizimkilerin başına..bu arada gecede çok şıktınız hanfendiler..göz kamaştırıyordunuz:) demek gittiğiniz kuafordenmiş:)))makyajlar ve kıyafetler harikaydı ...ben çok beyendim. hemen kendim için verdiğn tel nolarını aldım..bizimle paylaştığın için sana teşekkür ederim hayatımm...banada bi gün gül hanmla tanışmak kısmet olur inş. şunu söylemeden geçemeyeceğim şevvalim bir numaraydı maşşallah..denizkızı gibiydi herkezin gözü ondaydı cnm benim seni ve çocuklarnı öpüyorum...
sevgiler gönderiyorum...

hayatkazanbenkepce dedi ki...

Canım arkadaşım Özlem 'ciğim bunlar ne kadar güzel sözler .Çok teşekkür ederiz kızım da ben de iltifat olarak kabul ediyoruz.İnşlh. darısı bizimkilere emin olki arkadaşım senin de bu tatlı telaşında Allah sağlık verirse hep yanında olacağım inşlh. Tekrar güzel sözlerin ve ziyaretin için teşekkürler canım...

Serpil dedi ki...

Allah damatlığınıda göstersin. Sevgiler.

Kozmopolit organizasyon dedi ki...

Sünet düğünü, düğün, nişan, kına gecesi, bekarlığa veda partileriniz için, sürpriz oryantal gösterisi, bay bayan fasıl grupları,özel partileriniz için konseptinize uygun bay ve bayan dansçılarımız ile hizmetinizdeyiz.
ulaşım masrafları karşılandığı taktirde turkiyenin her yerine geliyoruz.
Detaylar:
www.kozmopolik.com
www.bekarlığavedapartisi.com
www.sürprizler.com
www.fasılekibi.com
7/24 CEp: 0532-6343204