http://www.indirdik.com/adeal/22492
Günün Fırsatı

7 Mart 2009 Cumartesi

ŞİMŞEK MCQUEEN ARABALI PASTA VE GÜLLÜ PASTA


HEPİNİZİN MÜBAREK MEVLÜD KANDİLİNİ KUTLUYORUM.BU MÜBAREK GECENİN RAHMETİ , BEREKETİ EVLERİMİZE DOLSUN. DUALARIMIZ VE AMELLERİMİZ KABUL OLSUN .
BUGÜN ARKADAŞIM ÖZLEM İLE MİNİK EGEHAN İÇİN ŞİMŞEK MCQUEEN PASTASI YAPTIK.UMARIZ Kİ EGEHAN YARIN ARABALI PASTASINI GÖRÜNCE SEVİNİR. TAZECİK PASTAMIZI HEMEN SİZİNLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM .

BU PASTA DA DAHA ÖNCE GÜLİSTAN HANIM İÇİN ADI GİBİ GÜLLERLE ÇALIŞTIĞIMIZ PASTAMIZ ...

8 yorum:

GELİNCİK MUTFAK dedi ki...

RABBİM DARA DÜŞÜNCE SABIR, SABRI BULUNCA ŞÜKÜR, ŞÜKRE ERİNCE RAHMET, RAHMETE DALINCA SEVGİSİNİ İHSAN EYLEYİP, GÖNLÜNDEN GEÇENİ AVUÇLARINA VERSİN...
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN....
kadınlar gününüz kutlu olsun...
egehan' a nice yıllara...

Sevil Altunel dedi ki...

canım bu mübarek Mevlid Kandilini kutlarım..bu mübarek gecenin Feyzi-Rahmeti üzerinize, bereketi evinize olsun.dualarınız kabul, amelleriniz makbul olsun..ayrıcada dünya kadınlar gününüde kutlarım.sevgilerimle..

elma şekeri dedi ki...

♥ Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

yukivehobileri dedi ki...

canım arkadaşım çok güzel olmuş pastanız ikinizinde ellerine sağılık dünya kadınlar gününüz kutlu ve huzurlu olsun inşallah sevgiler

Adsız dedi ki...

Arkadaşım pastalarınız pekbi güzel olmuş.Ellerinize sağlık.

SOFRAM dedi ki...

Canım hayırlı kandiller, pasta da harika olmuş, ellerinize sağlık, sevgilerimle...

sevimin sayfasi dedi ki...

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.
sevgilerimle sevim

Halenze dedi ki...

Gelmiş geçmiş gelecek bütün kandillerin mübarek olsun anacım. şööle kandil simidi şeklinde pasta yapsaydınız ya:PP Her zamanki gibi yapmışsınız yapacağınızı:)