http://www.indirdik.com/adeal/22492
Günün Fırsatı

9 Ocak 2009 Cuma

EV YAPIMI KUMPİR




BENİM UPUZUUN ARALARIMA ALIŞKIN OLDUĞUNUZDAN BU KONUYU HEMEN GEÇİYORUM . 2009 YILININ HEPİMİZE HAYIRLI OLMASINI , ÖNCE SAĞLIK ,HUZUR , MUTLULUK , BARIŞ VE SONRA DA BOL KAZANÇ GETİRMESİNİ DİLERİM.
GEÇEN HAFTA ARKADAŞLARIMA YAPTIĞIM BU EV YAPIMI KUMPİRİ SİZLERLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM. BİZ SEVEREK YEDİK , SİZLERE DE TAVSİYE EDERİZ.
MALZEMELER:
1 KİLO HAŞLANMIŞ PATATES
TEREYAĞ
KAŞAR RENDESİ
SIVI KREMA
GARNİTÜR İÇİN( BEZELYE,MISIR,HAŞLANMIŞ HAVUÇ, SİYAH VE YEŞİL ZEYTİN DİLİMLERİ.HAŞLANMIŞ MANTAR, KISIR, AMERİKAN SALATASI V.S.)
KETÇAP
MAYONEZ
YAPILIŞI :
PATATESLER HAŞLANIP ,SICAKKEN EZİLİR. TUZ , TEREYAĞ , KAŞAR RENDESİ VE BİRAZ KREMA İLE KARIŞTIRIRLIR .(KREMA PATATESLERİN SOĞUDUKTAN SONRAKİ SERTLİĞİNİ ÖNLÜYOR , YUMUŞAK KALMASINI SAĞLIYOR) BORCAMA YAYILIP ÜZERİNE BEZELYE , MISIR, HAVUÇ GİBİ ISITILABİLECEK GARNİTÜRLER KOYULUR. SERVİS YAPILMADAN 10 DAKİKA ÖNCE SICAK FIRINDA KAŞAR ERİYENE KADAR BEKLETİLİP SOĞUMADAN TURŞU, ZEYTİN ,KISIR V.S. GİBİ GARNİTÜRLERİ DE ÜZERİNE İLAVE EDİLİP EN SON KETÇAP , MAYONEZ SIKILARAK SERVİS EDİLİR ...






10 yorum:

sarımutfak-hande dedi ki...

kumpiri çok seven biri olarak helede şu öğle saatinde aç olduğumuda düşünürsek canım çekti yaaa
ellerine sağlık cnm
hayırlı cumalar

Unknown dedi ki...

Hobidünyam woman forum yemek etkinliği #3 kurabiye ye

http://hobidunyam.womanforum.net


edaca30 ve papatya68 in birlikte hazırladığı;
hobidünyam womanforum için hazırladığımız yemek etkinliğimizin "3."sü olan" kurabiye ye" etkinliğine sizleri de bekliyoruz.
10 ocak 2009 dan 30 ocak 2009 a kadar sürecek olan etkinliğimizde sizleri ev sahibesi olarak ben (papatya68) ağırlamak istiyorum sizler kurabiyeleri yapın gelin birlikte paylaşalım.
yapmanız gereken şey o güzel ellerinizle yaptığınız muhteşem kurabiyelerinizi bloğunuzda yayınlayıp benim bloğuma yorum bırakarak hazır olduğunu bildirmeniz sonra ben bloğunuza gelip kopyalayıp kendi bloğuma ve hobidünyam womanforuma ekleyip yayınlayacağım artık hepimizin zengin bir kurabiye arşivimiz olacak ne güzel bir paylaşım değilmi?haydi herkes kurabiyelerini yapıp gelsin çaylar da benden lezzet paylaşımı için bekliyoruuuuuuuuz.
Eda & Aynur

Not: blog sahibi olmayanlarda katılabilirler (sahrayolu@gmail.com) adresime yaptığınız leziz kurabiyelerinizi resmiyle birlikte isminizi de yazıp yollayın bizde yayınlayalım lezzetli paylaşımlarda buluşalım bekliyoruuuuuuuz

Adsız dedi ki...

MIMM KUMPİRE DAYANANAM DOĞRUSU. ELLERİNİZE SAĞLIK,NEFİS GÖRÜNÜYOR..

pelince dedi ki...

Çok leziz gözüküyor,çocuklar bayılır bu lezzete..Ellerine sağlık...
Sevgiler.

made in funda dedi ki...

hımmmm bence nefiss.bu kadar özletme kendini.ellerine sağlık canım...

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

ellerine sağlık çok severim kumpiri olsada yesek iyi hafta sonları

hdidem95 dedi ki...

çok severim kumpiri üstelik pratikde oluyor rahmetli esrada görüp yapmıştım diğer bloğumda nur içinde yatsın seninde ellerine sağlık canım sevgiler

dilek dedi ki...

elinize sağlık.çok iyi fikir,yorumunuz için de teşekkür ederim,görüşmek üzere

Disalce dedi ki...

offff bayıldığım bir lezzettir kendileri..

görüntüsü çok güzel....çokokokookk..

ellerine sağlık...

Unknown dedi ki...

canım
ellerine sağlık nefis görünüyorlar
Sevgiler